enda

Anders Valbro

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Finale 2018 Musik clearing DK/Spillefilm
Remix 2008 Manus DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Musik-supervisor, Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Musikkoordinator DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Musikkoordinator DK/Spillefilm
Arven 2003 Musik-supervisor DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Musikkonsulent DK/Spillefilm
Dogville 2003 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Musikkonsulent DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Pulekalenderen 2002 Komponist DK/Kort fiktion
Debutanten 2002 Musikkoordinator DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.