enda

Anders Wøldike

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kina 2019 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
De Frivillige 2019 Co-producer DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Producer DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Skammekrogen 2014 Line producer Interaktive projekter
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.