enda

Andie MacDowell

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tara Road 2005 Marilyn Vine U/Spillefilm
Crush 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Just the Ticket 1999 Linda Palinsky U/Spillefilm
The end of violence 1997 Paige Stockard U/Spillefilm
Fire i én 1996 Laura Kinney U/Spillefilm
Michael ...en engel, ikke en helgen! 1996 Dorothy Winters U/Spillefilm
Små & store helte 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Fire bryllupper og en begravelse 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Short cuts 1993 Medvirkende U/Spillefilm
En ny dag truer 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed på kredit 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Hudson Hawk - mestertyven 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Green card 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Sex, løgn og video 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.