enda

André Staal

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Castingen af en uskyldig kvinde 2018 Fotograf DK/Kort fiktion
Se, hvilken klovn 2017 Fotograf DK/Kort fiktion
I nat blir det sommer 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Min søsters mand 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Needle Boy 2016 Kameraassistent DK/Spillefilm
Alle har sgu da et bat 2015 Fotograf, Klipper DK/Kort fiktion
Bird Dropping 2015 Fotograf, Producer, Manuskript DK/Kort fiktion
Det hellige, almindelige 2015 Belysningsmester DK/Kort fiktion
En kvinde køber ind 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Kinderspiel 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Lidt Endnu 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Seven-Ten Split 2015 Lystekniker DK/Kort fiktion
Fars pige 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
En ven for livet 2014 Producer, Fotograf DK/Kort fiktion
Et liv 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
LUCK.exe 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.