enda

Andreas Berg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bokser 2018 Fotograf DK/Kort fiktion
Lev stærkt 2014 Belyser DK/Spillefilm
Smagen af livet 2012 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Out of a Forest 2010 Colorgrading, Supervising lys og foto DK/Kort fiktion
MollyCam 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.