enda

Andreas Birch Eriksen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Niarns død 2018 Grading DK/Dokumentarfilm
Lyssky chokolade 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Ordet fanger 2012 Grading DK/Dokumentarfilm
Lærkevej 2009 Colorgrading Tv-serie
Affæren i Prag 2009 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Fra Thailand til Thy 2008 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Så kort og mærkeligt livet er 2008 Visual effects DK/Dokumentarfilm
Fru Eilersen og Mehmet 2006 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Colorgrading Tv-serie
Jul i Valhal 2005 Colorgrading Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.