enda

Andreas Bo Pedersen

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hundeliv 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Dumrik, Karlo, Børge Bøf, Louis, Trøste sang DK/Spillefilm
Going Nowhere 2011 Morten DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Stygge Krumpen Tv-serie
Jensen & Jensen 2011 Kurt, Peter DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Oppositionens ordfører, Undervisningsministeren DK/Spillefilm
G-force 2009 Hurley U/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Benny DK/Spillefilm
Lotto 2006 Ejendomsmægler DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.