enda

Andreas Bødker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Momentum 2014 Visual effects DK/Kort fiktion
Ansigtet 2012 Visual effects DK/Kort fiktion
Far til fire - på japansk 2010 Animation, Titelsekvens DK/Spillefilm
En fisks lange rejse 2009 Instruktør (animation) DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Grafik og animation Tv-serie
Tårnkran 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Borerig 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Asfaltmaskine 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Kædegraver 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Stribemalermaskine 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Betonkanon 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Sorteringsmaskine 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Fræser 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Piloteringsmaskine 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Wiremaskine 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Gravemaskine 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Lift 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Lastbil 2009 Grafik og animation Fiktionsserie
Familien Teddy 2006 Grafik Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.