enda

Andreas Carbel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mand / Kone / Klovn 2016 Tonemester DK/Dokumentarfilm
The Sunken Convent 2016 Grip DK/Kort fiktion
Zombiehagen 2015 Runner DK/Kort fiktion
King 2015 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Backgammon 2014 Line producer DK/Spillefilm
Det korte liv 2014 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Tantalus 2014 Kameraoperatør DK/Kort fiktion
Adils krig 2014 Lysassistent DK/Kort fiktion
Mor ser du mig nu 2012 Lyd, Belyser, Colorgrading, Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.