enda

Andreas Fischer-Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sangen om Bosa - en by på Sardinien 1998 Foto DK/Dokumentarfilm
Tre blink mod vest 1992 Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Rejse i det indre univers 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
1700 meter fra fremtiden 1990 Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Retshjælpen i over 100 år 1989 Foto DK/Dokumentarfilm
Atlantic Rhapsody 1989 Foto DK/Dokumentarfilm
Aprilsvejr 1989 Foto DK/Kort fiktion
Lille klovn 1988 Foto DK/Kort fiktion
Fru Jensen 1988 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Fiskevenner 1988 Fotograf DK/Kort fiktion
Dage med oldefar 1988 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Den tid den sorg - om ældre og bofællesskaber 1987 Foto DK/Dokumentarfilm
Jiddisch musik 1987 Foto DK/Dokumentarfilm
Den røde skov - filmisk orakel i 9 billeder 1987 Foto DK/Eksperimentalfilm
Franciska Clausen 1985 Foto, Producent DK/Dokumentarfilm
Hanoshrim - de jødiske emigranter fra Polen 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Ni måneder - en beslutningsproces 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Prøv at se 1980 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Kloden rokker 1978 Foto DK/Dokumentarfilm
Christiania 1977 Fotograf DK/Dokumentarfilm
La' os være 1975 Foto DK/Spillefilm
Svendborg-tillidsmænd 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Vildskud 1973 Foto DK/Kort fiktion
Homofile 1972 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Gæsterne 1971 Foto DK/Kort fiktion
Hovedjægerne 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kære Irene 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Desertøren 1971 Assistent DK/Spillefilm
Udsigt til i morgen 1970 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Den lige vej 1970 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.