enda

Andreas Franck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Lyddesign, Lydmix U/Spillefilm
The Square 2017 Lyddesign U/Spillefilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Dialogklipper DK/Dokumentarfilm
En plads i solen 2012 Lydmix U/Spillefilm
Ville og Vilde Kanin 2006 Lydmix U/Kort fiktion
Hannah med H 2004 Lydmix U/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Mads DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.