enda

Andreas Møller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Manden og mågen 2007 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Nissernes ø 2003 Studiekoordinator Tv-serie
Perforama 2002 Medvirkende Tv-serie
Andersens julehemmelighed 1993 Producer Tv-serie
Duksedrengen 1989 Lyd, Postproduktion Tv-serie
Min farmors hus 1984 Lyd DK/Spillefilm
Dansk naturgas 1981 Lyd Tv-serie
Kassen stemmer 1976 Lyd DK/Spillefilm
John, Alice, Peter, Susanne og lille Verner 1976 Lyd Tv-serie
På'en igen Amalie 1973 Lyd DK/Spillefilm
En civil retssag 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Eline - de første 16 måneder 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kan vi være dette bekendt 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Præsten i Vejlby 1972 Lyd DK/Spillefilm
Til jord skal du blive 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
En fødsels forløb 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Før 2. oktober - en film med Palle Lauring 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Deadline 1971 Lyd U/Spillefilm
Narko - en film om kærlighed 1971 Lyd DK/Spillefilm
Forbryderisk elskov 1970 Lyd U/Spillefilm
Løgneren 1970 Lyd DK/Spillefilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Lyd DK/Spillefilm
Det er tilladt at være åndssvag 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Prøv lykken 1970 Lyd DK/Kort fiktion
Stine og drengene 1969 Assistent DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Assistent DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Toneassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Toneassistent DK/Spillefilm
Martha 1967 Toneassistent DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.