enda

Andreas Sommer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Flugt 2014 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Best Man 2013 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Kustoden 2013 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
10:01 2012 Instruktion, Manusforfatter DK/Kort fiktion
Frisøren 2012 Instruktion DK/Kort fiktion
To kvinder 2012 Instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Montmartre 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.