enda

Andrew Bergman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Isn't She Great 2000 Instruktion
Striptease 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det ku' ske for dig 1994 Instruktion U/Spillefilm
Honeymoon i Las Vegas 1992 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Soapdish 1991 Manus U/Spillefilm
Jackpot til desert 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Masser af slyngler 1986 Manus, Producer U/Spillefilm
Fletch! Hva' var navnet? 1984 Manus U/Spillefilm
Når bare enden er go' 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Skyd ikke på tandlægen 1979 Manus U/Spillefilm
Sheriffen skyder på det hele 1974 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.