enda

Andrew D. Schwartz

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Deliver Us from Evil 2014 Stills U/Spillefilm
Chinese Puzzle 2013 Stills U/Spillefilm
Forelsket i New York 2013 Stills U/Spillefilm
The adjustment bureau 2011 Stills U/Spillefilm
New Years Eve 2011 Stills U/Spillefilm
The producers 2005 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.