enda

Andrew Davis

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Guardian 2006 Instruktion U/Spillefilm
Holes 2003 Instruktion
Kold hævn 2002 Instruktion U/Spillefilm
A perfect murder - et perfekt mord 1998 Instruktion U/Spillefilm
Kæde reaktion 1996 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Flygtningen 1993 Instruktion U/Spillefilm
Kapring på åbent hav 1992 Instruktion U/Spillefilm
Manden fra Berlin 1989 Instruktion U/Spillefilm
Nico 1988 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Politiets hemmelige våben 1985 Instruktion U/Spillefilm
Angel 1984 Foto U/Spillefilm
Lepke - 30'ernes hårde banan 1974 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.