enda

Andrew Dunn

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Butler 2013 Foto U/Spillefilm
Crazy, Stupid, Love 2011 Foto U/Spillefilm
Precious 2009 Foto U/Spillefilm
Hot rod 2007 Foto U/Spillefilm
Miss Potter 2006 Foto U/Spillefilm
Hitch 2005 Foto U/Spillefilm
Mrs. Henderson presents 2005 Foto U/Spillefilm
The Company 2003 Foto U/Spillefilm
Sweet Home Alabama 2002 Foto U/Spillefilm
Gosford Park 2001 Foto U/Spillefilm
For evigt 1998 Foto U/Spillefilm
Practical magic 1998 Foto U/Spillefilm
Vild med kærlighed 1997 Foto U/Spillefilm
Heksejagt 1996 Foto U/Spillefilm
Den gale kong George 1994 Foto U/Spillefilm
Mig og L.A. 1990 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.