enda

Andrew G. Vajna

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Basic instinct 2 2006 Produktion U/Spillefilm
Terminator 3 - Rise of the Machines 2003 Produktion U/Spillefilm
Evita 1996 Producer, Producent U/Spillefilm
Det flammende bogstav 1995 Producer U/Spillefilm
Nixon 1995 Producer U/Spillefilm
Medicine Man 1992 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.