enda

Andrew Laszlo

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Min mikro-makker 1987 Foto U/Spillefilm
Poltergeist II 1986 Foto U/Spillefilm
That's dancing 1985 Foto U/Dokumentarfilm
Streets of Fire 1984 Foto U/Spillefilm
First Blood 1982 Foto U/Spillefilm
Manøvre med døden 1981 Foto U/Spillefilm
Rædselshuset 1981 Foto U/Spillefilm
Uglen og missekatten 1970 Foto U/Spillefilm
Da strip-tease blev opfundet 1968 Foto U/Spillefilm
Big Boy 1967 Foto U/Spillefilm
Giv mig mit barn 1964 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.