enda

Andrew Lazar

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Producer U/Spillefilm
I love you Phillip Morris 2009 Producer U/Spillefilm
Get smart 2008 Producer U/Spillefilm
Confessions of a Dangerous Mind 2002 Producer U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Producer U/Spillefilm
Space Cowboys 2000 Produktion U/Spillefilm
10 Things I Hate About You 1999 Producer U/Spillefilm
The astronaut's wife 1999 Producer U/Spillefilm
Bound 1996 Producer U/Spillefilm
Assassins - lejemordere 1995 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.