enda

Andrew Marcus

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Step Up 2 the Streets 2008 Klip U/Spillefilm
A home at the end of the world 2004 Klip U/Spillefilm
Et hus i Toscana 2003 Klip U/Spillefilm
Hedwig and The Angry Inch 2001 Klip U/Spillefilm
American Psycho 2000 Klip U/Spillefilm
At overleve Picasso 1996 Klip U/Spillefilm
Jefferson i Paris 1995 Klip U/Spillefilm
Mary Shelley's Frankenstein 1994 Klip U/Spillefilm
Stor ståhej for ingenting 1993 Klip U/Spillefilm
Resten af dagen 1993 Klip U/Spillefilm
Peter's Friends 1992 Klip U/Spillefilm
Howards End 1991 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.