enda

Andrew McAlpine

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kvartetten 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det stærke køn - We want sex 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
An Education 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
The sentinel 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Aeon Flux 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Recruit 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Beach 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Clockers 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hjemme er bedst 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Piano 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ført bag lyset 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mine amerikanske venner 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
En mand jages 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stormy Monday 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sid and Nancy 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.