enda

Andrew McCarthy

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Blacklist 2013 Instruktion Tv-serie
Weekend med Bernie II 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Et år med terror 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Weekend med Bernie 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Fresh horses 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Less than zero - livet i overhalingsbanen 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Kliken fra St. Elmo 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Jonathans første affære 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.