enda

Andrew Mondshein

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Safe Haven 2013 Klip U/Spillefilm
The Odd Life of Timothy Green 2012 Klip U/Spillefilm
Remember me 2010 Klip U/Spillefilm
Cold Souls 2010 Klip U/Spillefilm
En sand løgn 2006 Klip U/Spillefilm
En ny dag i livet 2005 Klip U/Spillefilm
Casanova 2005 Klip U/Spillefilm
Analyze That 2002 Klip U/Spillefilm
The Shipping News 2001 Klip U/Spillefilm
Chocolat 2000 Klip U/Spillefilm
Lost souls 2000 Klip U/Spillefilm
Den sjette sans 1999 Klip U/Spillefilm
For venskabs skyld 1998 Klip U/Spillefilm
Han kom fra havet 1998 Klip U/Spillefilm
To Wong Foo 1995 Klip U/Spillefilm
Hva' så Gilbert Grape? 1993 Klip U/Spillefilm
En morder iblandt os 1992 Klip U/Spillefilm
Once around - svigersøn uden lige 1990 Klip U/Spillefilm
Det bli'r i familien 1989 Klip U/Spillefilm
Den perfekte mand 1987 Klip U/Spillefilm
Helt vild med Susan 1985 Klip U/Spillefilm
Jagten på Garbo 1984 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.