enda

Andrew Stanton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Find Dory 2016 Instruktion U/Spillefilm
John Carter 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Wall-E 2008 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Monsters, Inc. 2001 Manus U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Manus U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Toy story 1995 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.