enda

Andrija Zafranovic

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Slovenian Girl 2009 Klipper U/Spillefilm
It's Hard to Be Nice 2007 Klipper U/Spillefilm
Arizona dream 1991 Klip U/Spillefilm
Dom za vesanje 1988 Klip U/Spillefilm
Malik - far er på forretningsrejse 1985 Klip U/Spillefilm
Livet er dejligt 1985 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.