enda

Andy Garcia

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
For Greater Glory: The True Story of Cristiada 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Smokin' Aces 2007 Stanley Locke U/Spillefilm
Modigliani 2004 Amedeo Modigliani U/Spillefilm
Confidence 2003 Gunther Butan U/Spillefilm
The Unsaid 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Just the Ticket 1999 Gary Starke, Produktion U/Spillefilm
Desperate Measures 1998 Frank Connor U/Spillefilm
Night Falls on Manhattan 1997 Sean Casey U/Spillefilm
Death in Granada 1997 Federico Garcia Lorca U/Spillefilm
Det sidste job 1995 Jimmy the Saint U/Spillefilm
When a man loves a woman 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Jennifer - det 8. offer? 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Den forkerte helt 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Død for anden gang 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Interne affærer 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Black rain 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.