enda

Andy Tennant

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
The Bounty Hunter 2010 Instruktion U/Spillefilm
Fools Gold 2008 Instruktion
Hitch 2005 Instruktion U/Spillefilm
Sweet Home Alabama 2002 Instruktion U/Spillefilm
Anna og kongen 1999 Instruktion U/Spillefilm
For evigt 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fools Rush In 1997 Instruktion U/Spillefilm
To tøser ta'r affære 1995 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.