enda

Ane Mandrup Pedersen

(1970 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Idealisten 2015 Producer DK/Spillefilm
Cirkusdynastiet 2014 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Præsidenten 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Lysvågen 2010 Producer DK/Kort fiktion
Dagbog fra midten 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Gaven 2008 Line producer DK/Spillefilm
Mechanical love 2007 Line producer DK/Dokumentarfilm
Too young to die 2007 Producer DK/Eksperimentalfilm
Daisy Diamond 2007 Produktionsleder (postproduktion) DK/Spillefilm
Beths dagbog 2006 Line producer DK/Dokumentarfilm
The Monastery 2006 Line producer DK/Dokumentarfilm
Gambler 2006 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Snart kommer tiden 2006 Producerassistent DK/Kort fiktion
Freeway 2005 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Fucking 14 2005 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Vildt 2004 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Stjernekigger 2002 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Under dagen 2000 Producer DK/Kort fiktion
Øjesten 1999 Producer DK/Kort fiktion
Svensk roulette 1997 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.