enda

Ane Mette Ruge

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mellemværende 1999 Instruktion
[Mellemværende] 1999 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Danske piger viser alt 1996 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Public secret 1995 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Stilleben 1994 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Åsyn - Åsted 1992 Instruktion, Manus, Foto DK/Eksperimentalfilm
A loud sweet song 1991 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Source & echo 1990 Instruktion, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
R. E. M. 1989 Instruktion, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
Van - Video art North 89 1989 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Holland House 1988 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.