enda

Anette Lykke Lundberg

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Underkastelsen 2010 Klip U/Dokumentarfilm
Tiden før øjeblikket 1999 Klip DK/Dokumentarfilm
En fremmed piges dagbog 1989 Klip DK/Kort fiktion
Mit søde barn 1987 Klip DK/Dokumentarfilm
Hotet 1987 Klip U/Dokumentarfilm
Jeg vil ha' dig tilbage 1984 Klip DK/Dokumentarfilm
En uge uden smil 1980 Produktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Hospitalsbranden 1978 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.