enda
Person

Ang Lee

(1954 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Gemini Man 2019 Instruktion U/Spillefilm
Billy Lynn''s Long Halftime Walk 2017 Instruktion U/Spillefilm
Life of Pi 2012 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Taking Woodstock 2009 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Lust, Caution 2007 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Brokeback Mountain 2005 Instruktion U/Spillefilm
Hulk 2003 Instruktion U/Spillefilm
Chosen 2001 Instruktion U/Kort fiktion
Tiger på spring, drage i skjul 2000 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Ride with the Devil 1999 Instruktion U/Spillefilm
Isslag 1998 Instruktion Tv-film
The Ice Storm 1997 Instruktion U/Spillefilm
Fornuft og følelse 1995 Instruktion U/Spillefilm
Spis drik mand kvinde 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Spis drik mand kvinde 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tre der "elsker" hinanden 1993 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Pushing Hands 1991 Instruktion U/Spillefilm