enda

Angela Bassett

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Score 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Supernova 2000 Kaela Evers U/Spillefilm
Åndenød 1996 Medvirkende U/Spillefilm
Strange days 1995 Lornette "Mace" Mason U/Spillefilm
Tina - What's love got to do with it 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Malcolm X 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.