enda

Angela Lansbury

(1925 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Poppers pingviner 2011 Mrs. Van Gundy U/Spillefilm
Den grønne rejse 1990 Medvirkende Tv-film
Ulvenes nat 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Piraterne fra Penzance 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i spejlet 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Hokus pokus kosteskaft 1971 Stemme U/Spillefilm
Kærlighed til alle 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Kandidaten fra Manchuriet 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Blue Hawaii 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Han kom fra Apache Wells 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.