enda

Angela Winkler

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bennys video 1992 moderen U/Spillefilm
Ediths dagbog 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Kvindegalskab 1982 Medvirkende
Bliktrommen 1979 Agnes Matzerath U/Spillefilm
Kniven i hovedet 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Katharina Blums tabte ære 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Klapjagt i landsbyen 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.