enda

Angelo Rizzoli

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Børnetyven 1992 Producer U/Spillefilm
Se Venedig og dø 1990 Producer U/Spillefilm
Alle har det godt 1990 Producer U/Spillefilm
Åbne døre 1990 Producer U/Spillefilm
Tre søstre 1988 Producer U/Spillefilm
Julietta og ånderne 1965 Produktion U/Spillefilm
8 1/2 1963 Produktion U/Spillefilm
Det søde liv 1960 Producer U/Spillefilm
Lucrèce Borgia 1953 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.