enda

Angie Dickinson

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Richard Lewis: I'm Doomed 1990 Medvirkende Tv-film
Klædt på til mord 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Fire frække numser fik et gok 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Point blank - Alcatraz morderen 1967 Chris U/Spillefilm
Skyggen af en gigant 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Militærlægen kaptajn Newman 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Captive Audience 1962 Janet West Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.