enda

Ania de Sá Madsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Team Albert 2018 Klipper DK/Spillefilm
Værelse til leje 3:6 2018 Klipper Fiktionsserie
Værelse til leje 6:6 2018 Klipper Fiktionsserie
Ikki illa meint 2018 Klipper U/Kort fiktion
Værelse til leje (oversigt) 2018 Klipper Fiktionsserie
Kidnapning 2017 B-klipper DK/Spillefilm
Undercover 2016 B-klipper DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Klippeassistent Tv-serie
Frierfødder 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Knivdansen 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Mordene på Katarina 2015 Klippeassistent DK/Kort fiktion
3 Fractures 2015 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Jeanne d'Arc 2015 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 B-klipper Tv-serie
The LEGO Story 2012 Manuskript DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.