enda

Anita Björk

(1923 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Markisinnan de Sade 1992 Medvirkende Tv-film
Den gode vilje 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Arven 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Utro 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Det hvide genfærd 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Ad diplomatisk vej 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Frøken Julie 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Menneskers rige 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Jorden drager 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.