enda

Anja Breien

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Uten tittel - sans tître 2005 Instruktion U/Kort fiktion
Smykketyven 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hustruer - 10 år efter 1985 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Forfølgelsen 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Arven 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den alvorlige leg 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hustruer 1975 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Voldtægt 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ansikter 1971 Instruktion U/Dokumentarfilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Sult 1966 Scripter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.