enda

Anja Dalhoff

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I lyset af revolutionen: om kvinder og kunst i Kairo 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Vi er journalister 2014 Producer, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Kidney on Ice 2008 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Når månen er sort 2007 Instruktion, Manus, Foto, Stills, Lyd DK/Dokumentarfilm
Seks år med Lissi og Michael 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Seks år med Lissi og Michael 1 2006 Instruktion, Foto, Stills Tv-dokumentar
De Vilde Unge 1+2+3 2002 Instruktion
De vilde unge - Hvad siger de unge? 2002 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
De vilde unge - Hvad siger familien? 2002 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
De vilde unge - Hvad siger behandlerne? 2002 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Rod i familien - del 2 2001 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Rod i familien 2000 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Sut slut finale 1999 Foto DK/Dokumentarfilm
Drengen der ville være bjørn 1999 Instruktion, Manus, Stills DK/Kort fiktion
Cecilies verden 1998 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Nelvys og ånderne 1998 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Rejsen med Mai 1997 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Babylon i Brøndby 1996 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Velkommen hjem, Leila 1996 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Tæt på livet 1994 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
En skæv start 1993 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
To år med Randi 1993 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Lulus dagbog 1993 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Lykken er at blive hørt 1992 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Gadens børn 1991 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Vi leger lige 1990 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Når de små synger 1989 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Tidlige trin 1988 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Ballerup Boulevard 1986 Foto DK/Spillefilm
Sneakers - Back Stage 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Hesten i vesten 1985 Foto DK/Kort fiktion
Jordens børn 1985 Assistent DK/Kort fiktion
I lige linie 1984 Foto DK/Kort fiktion
Laurine og Nørrebro 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Stine, Anders og Jeanette 1983 Kameraoperatør Tv-serie
En lillebitte ørering 1982 Foto DK/Kort fiktion
Kinas kvinder bærer den halve himmel 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Bergen International Film festival 2015-09-23 Vi er journalister
Thessaloniki Documentary Festival 2015-03-13 Vi er journalister
CPH:DOX 2014-11-06 Vi er journalister
Odense Internationale Film Festival 2000-08-14 Drengen der ville være bjørn
Odense Internationale Film Festival 1999-08-16 Nelvys og ånderne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.