enda

Anja Owe

(1962 – )

Skuespillerinde. Datter af skuespillerparret Baard Owe (f. 1936) og Marie-Louise Coninck (f. 1936).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Sekretær, Ingeniørforeningen DK/Spillefilm
Sølvtråd 2013 Ann DK/Spillefilm
Tour de Force 2010 Politichef Solveig Jensen DK/Spillefilm
Craig 2007 Psykolog DK/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Mrs Cratchit U/Spillefilm
Magnus og Myggen 2000 Lizzie Bi Tv-serie
Charlot og Charlotte 1996 Cafeteria-ansat (2) Tv-serie
Bryggeren 1996 Jørgine Tv-serie
Strenge tider 1994 Conny Tv-serie
Psyko-Lab 1989 Medvirkende Tv-serie
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Oberstens barnebarn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.