enda

Anja Perl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tsunami 2015 Producer DK/Kort fiktion
Once Upon a Candle 2014 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Borislav 2014 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Out of Bounds 2014 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Interview 2014 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Out of the Ordinary 2013 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Under the Fold 2013 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
The Reward 2013 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Memoria 2013 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Space Stallions 2012 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Load 2012 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Ride of Passage 2012 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Væsen 2012 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Wing 2012 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.