enda

Anker Taasti

(1929 – 2006)

Skuespiller. Født 27/12 1929, død 13/2 2006 - 76 år gammel. Gift med skuespillerkollegaen Kirsten Saerens (1938-2011). Far til skuespilleren Sanne Saerens Taasti (f. 1972).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejseholdet 1983 Arne Meyer Tv-serie
Hyrder 1975 Medvirkende Tv-film
Jap 1973 Medvirkende Tv-film
Gabriel 1973 Ungkarl Tv-film
Småborgerbryllup 1970 Brudgommens ven Tv-film
Kære seer og medspiller 1968 Medvirkende Tv-film
Seks kammerater 1962 Medvirkende Tv-film
Judith 1962 Medvirkende Tv-film
Ødipus 1961 Medvirkende Tv-film
Jetpiloter 1961 Røj, sergent DK/Spillefilm
Dr. Belhommes pensionat 1961 2. soldat Tv-film
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Sorte Shara 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Fransk uden tårer 1960 Medvirkende Tv-film
Magi 1960 Medvirkende Tv-film
Den sidste vinter 1960 Poul, skolelærer DK/Spillefilm
Det skete på Møllegaarden 1960 Carlo DK/Spillefilm
Femdollarsedlen 1959 Medvirkende Tv-film
Faderskolen 1959 Medvirkende Tv-film
Farlig ungdom 1953 Leif DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.