enda

Ann Bierlich

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Født til filmen 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Enkerne 1989 Klip DK/Dokumentarfilm
Notater om kærligheden 1989 Manuskonsulent DK/Eksperimentalfilm
Danish Music at the Louisiana 1987 Klip DK/Dokumentarfilm
A-Hasard-Kasasard 1985 Klip DK/Kort fiktion
Skyld 1985 Klip DK/Kort fiktion
Jul og grønne skove 1980 Klip Tv-serie
En forårsdag i helvede 1977 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
I skorpionens tegn 1977 Scripter DK/Spillefilm
Det gode og det onde 1975 Instruktørassistent DK/Eksperimentalfilm
Livet i Danmark 1972 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Eftersøgningen 1971 Instruktion, Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.