enda

Ann Hjort

(1956 – )

Skuespillerinde. Gift 1989 med skuespiller Finn Nielsen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det store nøddekup 2 2018 Stemme U/Spillefilm
Hedensted High 2015 Erna Tv-serie
Postmand Per - Filmen 2014 Sonja U/Spillefilm
Gudsforladt 2014 Mor DK/Spillefilm
Alkymisten 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Broen 2 2013 Receptionist på Medisonus Tv-serie
Ernest & Célestine 2012 Stemme U/Spillefilm
Tad Stones - Den fortabte eventyrer 2012 Stemme U/Spillefilm
Allez 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
ID:A 2011 Dolly DK/Spillefilm
Knorten gifter sig 2010 Stemme U/Spillefilm
Arthur 3: De to verdener 2010 Stemme U/Spillefilm
Peddersen og Findus: Glemligheder 2009 Elvira U/Spillefilm
Lærkevej 2009 Lizzie Tv-serie
Store drømme 2009 Bibi Tv-serie
Kandidaten 2008 Eva Schiller DK/Spillefilm
En Grimm historie 2007 Den gode fe U/Spillefilm
Klovn 2005 Ann Tv-serie
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Velma/Vera U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Ice Age 2002 Stemme U/Spillefilm
Asterix & Obelix - Mission Kleopatra 2002 Sonofonis i dansk version U/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Læge Tv-serie
Pokémon 2 2000 Stemme U/Spillefilm
Rollinger i Paris 2000 Stemme U/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Clarnella U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Bodil U/Spillefilm
Pokémon 1999 Jessie U/Spillefilm
Hvide løgne 1998 Helle Blom Tv-serie
En stille død 1997 Medvirkende DK/Kort fiktion
Herkules 1997 Hera U/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 TV skuespillerinde U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Dame på bænk U/Spillefilm
Belma 1996 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Toy story 1995 Bo-Peep [Bodil] U/Spillefilm
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Sarafina U/Spillefilm
Øjenvidnet 1994 Medvirkende Tv-film
Den fantastiske hjemrejse 1993 Stemme U/Spillefilm
Eventyret om borgen bag tågen 1992 Stemme DK/Kort fiktion
Parløb 1990 Bagerekspedient Tv-serie
Kielgasten 1990 Pianomand DK/Spillefilm
Nissebanden i Grønland 1989 Puk Tv-serie
Johansens sidste ugudelige dage 1988 Morete Tv-serie
Når engle elsker 1985 Skotøjsarbejder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.