enda

Ann-Lis Lund

(1933 – 2009)

Filmklipper. Født 12/2 1933, død 31/3 2009.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Et blik er nok 1982 Klipper DK/Dokumentarfilm
Plantagens lange skygger - En film om Sylvia Woods 1979 Klip DK/Dokumentarfilm
Hvem myrder hvem? 1978 Klip DK/Spillefilm
Ta' det som en mand, frue 1975 Klip, Scripter DK/Spillefilm
Til jord skal du blive 1972 Klip DK/Dokumentarfilm
Sådan ligger landet 1968 Klip DK/Dokumentarfilm
Spørg Paris 1968 Klip DK/Dokumentarfilm
Glasmosaik 1968 Klip DK/Dokumentarfilm
at alle må blive ét 1968 Klipper U/Dokumentarfilm
Svend Wiig Hansen 1967 Klip DK/Dokumentarfilm
Timelærer Nansen 1967 Klip DK/Kort fiktion
Spaniernes Spanien 1967 Klip DK/Dokumentarfilm
Mallorcas søde liv 1965 Klip DK/Spillefilm
Villa Vennely 1964 Klip, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Vi voksne 1963 Klip DK/Spillefilm
Åen 1963 Klip DK/Dokumentarfilm
Et par ord om Danmark 1962 Klip DK/Dokumentarfilm
Gods 1962 Klip DK/Dokumentarfilm
Stranden 1962 Klip DK/Dokumentarfilm
Marken 1962 Klip DK/Dokumentarfilm
Eventyr på Mallorca 1961 Klip DK/Spillefilm
Bag de ens facader 1961 Klip DK/Dokumentarfilm
Danmark 1960 1961 Lyd DK/Dokumentarfilm
Et sted at være 1960 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Træk vejret - en film om lungerne 1958 Klip DK/Dokumentarfilm
Dit er livet 1958 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.