enda

Anna Cathrine Colberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Walk with Me 2017 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Afvej 2015 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Mørke rum 2014 Scenograf DK/Kort fiktion
Sort Sol 2014 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Lækre til vi dør 2013 Scenograf DK/Kort fiktion
Daimi 2012 Scenograf, Rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.