enda
Person

Anna Dammegaard Søllested

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
København findes ikke 2023 Juniorproducer DK/Spillefilm
Den blå kaftan 2022 Associate co-producer U/Spillefilm
Nest 2022 Produktion DK/Kort fiktion
Inherent 2021 Producer DK/Kort fiktion
Hvis du vidste 2021 Associate producer DK/Kort fiktion
Human Factors 2021 Juniorproducer U/Spillefilm
Kød & blod 2020 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Lille sommerfugl 2020 Producerassistent DK/Spillefilm
Western Arabs 2019 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Selvmordsturisten 2019 Producerassistent DK/Spillefilm