enda
Person

Anna Faris

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Emoji Filmen 2017 Stemme U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2: Madkampen 2013 Sam Sparks U/Spillefilm
Diktatoren 2012 Zoey U/Spillefilm
What''s Your Number? 2011 Ally Darling U/Spillefilm
Take Me Home Tonight 2011 Medvirkende U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2 2009 Stemme U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2009 Sam Sparks U/Spillefilm
The House Bunny 2008 Medvirkende U/Spillefilm
Scary movie 4 2006 Cindy Campbell U/Spillefilm
My Super Ex-Girlfriend 2006 Hannah Lewis U/Spillefilm
Scary Movie 3 2003 Cindy Campbell U/Spillefilm
The Hot Chick 2002 April U/Spillefilm
May 2002 Polly U/Spillefilm
Scary Movie 2 2001 Medvirkende U/Spillefilm