enda

Anna Faris

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Emoji Filmen 2017 Stemme U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2: Madkampen 2013 Sam Sparks U/Spillefilm
Diktatoren 2012 Zoey U/Spillefilm
What's your number? 2011 Ally Darling U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2 2009 Stemme U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2009 Sam Sparks U/Spillefilm
Scary movie 4 2006 Cindy Campbell U/Spillefilm
My Super Ex-Girlfriend 2006 Hannah Lewis U/Spillefilm
Scary Movie 3 2003 Cindy Campbell U/Spillefilm
Scary Movie 2 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.